En digital vårdgivare

Access duo är en digital vårdgivare som erbjuder vård och behandling i en patientsäker plattform. Med patienten och det personliga mötet i fokus finns terapeuten med under hela behandlingen, var patienten än befinner sig.  

Vår plattform

Access duo är en del av Iris Utvecklingscenter-gruppen. Iris grundades 1986 och har sedan dess hjälpt över 4000 personer ur missbruk och psykisk ohälsa.

  • Hög patientsäkerhet med BankID

  • Integrerad statistikmodul

  • App- och webbgränssnitt

  • Notiser och sms

Så fungerar det

Access duo är en digital vårdgivare som erbjuder stöd och behandling vid skadligt bruk, beroende och psykisk ohälsa.

Individuellt anpassad behandling

Behandlingen planeras och görs upp i samråd med klient och eventuell uppdragsgivare. Innehållet anpassas efter varje klients behov och livssituation.

Digitala samtal

Inloggning sker med BankID i Access Duo och grunden består alltid av samtalsbehandling via videosamtal. Utöver samtalen erbjuds bland annat yoga, mindfulness och ett bibliotek med en kunskapsbank. En samtalsterapeut finns bara några knapptryck bort om något oväntat skulle hända.

Kontinuerlig uppföljning

För att följa och säkra en varaktig förändring genomförs täta uppföljningar av alla behandlingsinsatser.

Eftervård

Digital behandling möjliggör också en effektiv eftervård. All behandling åtföljs av en plan för eftervård för att säkerställa goda och varaktiga resultat.

Vill du veta mer?

Vi svarar alltid inom 24h och genom att kontakta oss binder du dig inte till något.

Behöver du hjälp? Känner du oro för en närstående? 

Söker du efter en företagslösning? Eller är du en handläggare på en kommun och behöver en tillgänglig och flexibel lösning till din klient? 

Kontakta oss